BIOGRAFIE

Gadget is 4 meiden, 4 stemmige zang, 2 gitaren, 1 basgitaar, 1 piano en 1 cello. Gitaarpop-unplugged is het resultaat. Lekker in het gehoor liggende liedjes, van intieme nummers tot up-tempo songs.

Gadget… Vier enthousiaste meiden met roots in Brabant en Utrecht. Twee zussen en twee nichtjes, maar vooral: vier vriendinnen. Met liefde voor muziek en avontuur! Of het nu het voorprogramma is van Trijntje Oosterhuis of Bertolf, de jaarlijkse tripjes naar Antwerpen, optredens in Paradiso of op 3FM (de Sandersjow, Ekdom in de Nacht en Stenders Eetvermaak)… Gadget is het liefst onderweg!

Zo huurden de meiden in de zomer van 2010 een busje, regelden een zanginstallatie, namen hun instrumenten en kampeerspullen mee en hadden maar één doel voor ogen: een mini-tour langs de kust in Zuid-Frankrijk. En succes gegarandeerd! Stuur vier blonde chicks met  instrumenten richting Frankrijk, en je krijgt alles voor elkaar. Echt. Als ze met hetzelfde gemak optredens in Nederland hadden kunnen regelen, waren ze al lang beroemd…

En dat smaakte naar meer! Dus werden er plannen gemaakt om terug te gaan naar Frankrijk. Deze keer stond Parijs op de planning. Hoe gaaf zou het zijn om op een podium te staan met ‘ergens’ die Eiffeltoren op de achtergrond? Ondertussen weten de meiden het, want in mei (2013) traden ze drie keer op in de Franse hoofdstad.

Gadget denkt nog steeds met een grote glimlach terug aan die optredens in Parijs en is nu vooral klaar (inclusief nieuwe liedjes op de setlist!) voor nieuwe optredens.
Wij hebben er zin in!

Renate Snijders – zang, gitaar, piano
Stefanie Snijders – basgitaar, zang
José van der Wal – gitaar, piano, zang
Marloes van Vugt – cello, zang