:: 27 maart 2006 ::

GADGET OP DE DAG VAN DE VROLIJKHEID Een grap? Nee, 1 april is ècht uitgeroepen tot Dag van de Vrolijkheid. Het initiatief komt van de Nationale Stichting ter Bevordering van Vrolijkheid. De Vrolijkheid organiseert creatieve workshops waar vluchtelingenkinderen onbezorgde en vrolijke momenten kunnen beleven.

Op de binnenplaats van het Amsterdams Historisch Museum wordt a.s. zaterdag vanaf 14.00 uur de expositie `Hier sta ik’ geopend. De tentoonstelling bestaat uit droomkistjes, foto’s, gedichten en beeldjes die zijn gemaakt tijdens workshops van de Vrolijkheid. De jonge kunstenaars zijn zelf bij de opening aanwezig om te vertellen over de achtergrond van hun werk.

Ook Gadget staat dit jaar op het programma van de Dag van de Vrolijkheid (om 14.30 u). Voor meer info:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *