:: 12 november 2007 ::

Zaterdag 17 november, is echt de dag aangebroken dat Xinix voor de laatste keer haar deuren opent in de Oude School. Na 30 mooie jaren is het Xinix toe aan een nieuwe jas. (Vanaf 5 januari 2008 opent het nieuwe gebouw haar deuren!)

Gadget heeft alleen maar mooie herinneringen aan alle Xinix-optredens. Sterker nog, het prille begin van Gadget bestond uit een optreden van Renate en José tijdens het Xinix Singer-Songwriter Festival in 2001(!). We vinden het dan ook tegek dat we mogen deelnemen aan het aller, allerlaatste Xinixfeest aan de Rijksweg. Samen met o.a. Caspian, The Fawaka Brothers en Melomanics, maken we er een waardig afsluitfeest van.

De deur gaat om 13.30 uur open en de entree = 5 euro!
Gadget speelt om 17.00 uur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *